Mail
 


Gruppeterapi/Familieterapi

Når én i familien har et problem,

har hele familien et problem … !

Familie terapi er for hele familien.


De fleste af de problemer, vi kommer ud for i vore familier, løser vi selv – uden hjælp fra andre. Men engang imellem kan det være nyttigt og måske ligefrem nødvendigt at få professionel hjælp.

Der kan f.eks. være ”knas i parforholdet”. Kommunikations problemer. En eller begge har et misbrug. Konflikter omkring børnene.  Når de voksne i en familie er uenige om store eller små ting, får de ofte ikke talt ordentligt sammen. Og det sikre resultat er mistrivsel – for alle!

Det er både respektfuldt og ansvarsfuldt at søge hjælp og assistance, når problemerne er blevet næsten uovervindelige.

.  

logo

 

Gruppeterapi for kvinder,
der har været udsat for overgreb -
Gruppeterapien finder sted FREDAGE i LIGE uger.
kl. 19.00 – kl. 21.30 med en lille kaffepause efter ca. 1 time.

Har du været udsat for vold eller andre former for overgreb – og har du stadig mén efter det – så er gruppeterapi en måde at få det lagt bag dig.

Ofre for vold og andre former for overgreb kan have stor gavn af at mødes og få talt ud om - og få bearbejdet - deres oplevelser under supervision af kompetente terapeuter.

Sexchikane er også et overgreb. – Ja, faktisk enhver form for overgreb, hvor modparten benytter sig af psykiske, fysiske eller økonomiske trusler, er voldtægt, uanset om det er chefen, onklen, vennen, ægtefællen eller en af forældrene. Konsekvenserne af handlingerne kan være lige ødelæggende for den enkelte. De kan medføre forskellige psykiske problemer, f.eks. PTSD, angst, OCD, social fobi, depression m.m.

Resultatet af ethvert af disse overgreb er ødelæggende for samliv, socialt liv, selvværd og livskvalitet, idet ofrene ofte fyldes af skyld, skam og uforløst vrede. Og fyldes med tanker som:  Hvorfor blev jeg udsat for dette?  Hvordan får jeg et normalt forhold til det modsatte køn?  Hvordan får jeg et ligeværdigt parforhold?  Hvordan bearbejder jeg min vrede over misbruget / overgrebet?  Hvordan får jeg tillid til andre mennesker igen? 

Det er nogle af de spørgsmål, som bearbejdes under gruppesamtalerne.

Talrige undersøgelser viser, at resultatet af gruppeterapi og individuelle samtaler i mange tilfælde medfører stærkt forbedret livskvalitet – og eventuelt total helbredelse.

Vi – Bruno Skov Jensen og Elene Søndergaard - har begge været udsat for fysiske og seksuelle overgreb for mange år siden, og vi ved begge, at den slags alvorlige oplevelser kan sætte dybe spor, hvis der ikke bliver taget hånd om problemerne.  Vi har begge i denne forbindelse deltaget i gruppeterapi – med meget stort udbytte.

Gruppeterapi og individuelle samtaler kan derfor være løsningen.
Gruppeterapiens terapeuter er:
Bruno Skov Jensen   oElene Søndergaard  www.heli-centeret.dk

 

Gruppestart
Fredag den  21. februar 2014 kl. 19.00 – 21.30
Fremover fredage i LIGE uger
MAX 14 deltagere.

Sted
Hanehovedvej 161,
3300  Frederiksværk
Bus  326 lige til døren   Stoppested Gl. Møllevej
Tog: Hanehoved St.      ca. 10 min gang

Pris
Kr. 300,-  pr. gang

Tilmelding
Tilmelding til Bruno Skov Jensen   pr. mail:   beskov@jensen.mail.dk.
Tilmelding og betaling for første gang skal ske senest 1 uge før deltagelse i gruppen

Ved tilmelding indbetales kr. 300,- til foreningens konto
5031 1314061 – for den første gang.
Efterfølgende betales kontant pr. gang

 


Copyright© 2009 - All Rights Reserved - Bruno Skov Jensen - Webdesign: Torben Larsen - 2009