Mail
 


Parterapi.

 

Hvornår er parterapi relevant?


Typisk kommer et par i terapi, når forholdet er - eller er på vej - i krise. Det kan være i forbindelse med, at den ene synes at kærligheden efterhånden er forsvundet, i forbindelse med utroskab eller andre former for svigt, fordi sexlivet er mere eller mindre forsvundet eller pga. andre familiebegivenheder.

Det er aldrig for sent at gå i parterapi; men det er typisk lettere, jo tidligere i starter.

Det er de færreste par der kommer gennem parforholdet uden kriser og konflikter.

Der kan være gensidige bebrejdelser, skænderier, uenighed om basale ting, den nære kontakt er forsvundet.

Konflikterne i et forhold kan imidlertid blive så fastlåste, at man oplever stor utilfredshed med parforholdet og kan have svært ved at tro på, at det nogensinde kan forandre sig i en positiv retning.

I parterapien får I mulighed for at tale sammen om, hvordan det er at være jer hver især i forholdet, samt at finde nye måder at kommunikere og håndtere konflikter på.

Målet med terapien er, - at I samarbejder og får nærhed, - at I bliver bedre til at se hinanden og hinandens behov, - at I bliver mere tilfredse hver og tilsammen og - får kærligheden tilbage i forholdet.

Jeg har god erfaring med effekten af parterapi. Den forhindrer i mange tilfælde skilsmisse, samt forbedrer nærheden i parforholdet.

.  

logo

 


Copyright© 2009 - All Rights Reserved - Bruno Skov Jensen - Webdesign: Torben Larsen - 2009